mágus1966 2014.05.21. 14:50

Milyen bónusz kódok vannak a bet365-höz?

A Bet365 egy nagyon megbízható sportfogadói oldal. Gyakorlatilag a legjobb a piacon, nincs kérdés e felől. A sportfogadói oldalukon kívül már online kaszinót is üzemeltet a BET365, ami izgalmas élményeket nyújthat nekünk.

Mielőtt belemennénk, hogy a BET 365 milyen bónusz kódokat ad, érdemes megismerni, hogy miként választhatunk megbízható fogadói/kaszinós oldalt.

Az internetes kaszinózás végcélja nem a munka kiváltása, hanem a felhőtlen időtöltés. Ha mohó módon fogadunk, az összes vagyonunkat elveszíthetjük. Ezért nagyon is elengedhetetlen, hogy észben tartsunk pár alapvetést melyekkel maximálhatjuk a nyerés valószínűségét.

  • Keress olyan magyarul is működő netes kaszinót, ami bizonyítottan jól és régóta jelen van a piacon. Sok kaszinó kiértékelő honlapot találhatsz az interneten, keress rájuk azelőtt, hogy regisztrálnál valahova. Kizárólag leinformálható netes kaszinóba iratkozz fel, másképp rosszul járhatsz.
  • Válassz ki minimum három kaszinót és regisztrálj, hogy amennyiben valamelyik helyen belefutsz egy vesztes szériába, gyorsan átmehess máshova.
  • Néha úgy is szoktak fogadni, hogy egyszerre három kaszinó játékával próbálkozunk  és ahol a legtöbbet ad a gép, ott folytatjuk és a többi kaszinó ablakot arra a napra bezárjuk.
  • Megesik, hogy buktázol az egyik kaszinóban. Ilyenkor fuss át azonnal egy másikba. Ha annál sem jön össze, ezt vedd égi jelnek, és ne játssz többet azon a napon. Helyette gyerünk el biciklizni.
  • Olyan online kaszinókat válassz, kiemelkedő az első feltöltő bónusz és gyakran újrafeltöltő bónuszokat is kínálnak, és ezeken kívül még hűségpontokat szerezhetsz. Ez mind azért fontos, mert minél több bónuszhoz jutsz, annál hatékonyabban tudod csökkenteni bukásaidat és közben megnövelni a profit esélyét.
  • Csak azokban az sportfogadás oldalakon nyiss számlát, ahol kiemelkedő a slotokból a visszafizetés: legkevesebb 96%. Azokban a kaszinókban, ahol ez inkább a 80%-hoz van közelebb, vagy azt el sem éri, ott inkább ne játssz. Több infó a sportfogadásról: http://hu.wikipedia.org/wiki/Online_sportfogad%C3%A1s
  • Rendkívül sok internetes kaszinó játékstratégia létezik. Érdemes kipróbálni őket és közben nem kontroll nélkül játszani, mivel a megfontolt kaszinó stratégia előnyt nyújthat a házzal szemben. Az összes online kaszinó játéktípusra találsz taktikát, például a rulettre, slotsra, de még a blackjackre is.
  • Sose engedd, hogy az indulataid magukkal ragadjanak, maradj 100%-ban higgadt. Ne játssz tovább ha elveszíted a fejedet.
  • A netes kaszinóban történő játszás nagy előnye, hogy játék alatt is futtathatsz matematikai szoftvereket, melyek segítenek a matematikailag alátámasztott játékban. A Rulett sniper és Blackjack Sniper is ilyenek.
  • Légy óvatos, mivel nagyon sok blogon olyan jellegű tippeket találhatsz, melyek olyan jellegű "garantált" pénznyerési lehetőségeket ígérnek, amelyek semmiképp sem valósak.

Amennyiben a fenti a dolgokat következetesen követed, akkor jó eséllyel növelni tudod esélyedet a tőkét növelésére. Így léptékekkel magasabb pénzre fogsz szert tenni, mint ha ész nélkül játszanál.

És íme pár bónusz kód a Bet365 oldalához

Egy dolgot érts meg, hogy kaszinózásból komolyabb pénzekre szert tenni kizárólag akkor fogsz, ha egyszer véletlenül egy hatalmasat szakítassz és utána soha többé nem játszol. Az online kaszinók nagy baja, hogy ha valaki 1x nyer, azt hiszi, hogy ezt bármikor megismétli.

Sok fajta befizetési bónusz létezik a bet365-nél, de sajnos ingyenes, pénzfeltöltés nélküli bónuszuk nincs egyáltalán.

A befizetési bónuszok 100%-200%-os extra pénzt eredményeznek neked. Ne felejtsd el elolvasni a bónusz kifizetési szabályzatot, mert ugye nem kapod csak úgy meg a pénzt. Elég sokat kell játszani hozzá, akár a kaszinójukban, akár a sportfogadói oldalukon.

komment

süti beállítások módosítása